Är du redo att ta nästa kliv mot en
ny framtid?
När du börjar hos CGI blir du mer än en medarbetare. Du blir en medlem med ett medlemskap utöver det vanliga. Hos oss är du inte bara med och påverkar och bygger framgång.

Du har också möjlighet att som delägare, ta del av de värden du är med och skapar. Som ägare är vi extra engagerade i det vi gör. Och det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar oss medlemmar. För att vi är mer än medarbetare.

Läs mer här.

 
 
Vi är bäst tillsammans

På CGI har vi stor expertis inom många olika områden över hela världen. Tack vare mångfalden av kompetenser kan vi tillsammans utveckla framtidens lösningar. Men vi nöjer oss inte med det vi redan vet. Därför har vi ett starkt fokus på att hela tiden utmana oss själva och varandra. Det är så vi kan fortsätta göra skillnad för oss, för våra kunder och för samhället vi verkar i.

Vi finns alltid nära

Vi finns alltid nära, där du och våra kunder finns, på ett trettiotal platser i Sverige och hundratals runt jorden, med en unik bredd av verksamheter och med kunder inom många branscher. För kunder är det allt viktigare att finnas nära, och att samtidgt få tillgång till det bästa av det globala CGI. Och för dig innebär det att du har alla möjligheter i världen att växa och utvecklas över ett helt liv.

Vi bygger vår
dröm


CGI har grundats på drömmen om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Genom våra tankar och idéer fortsätter vi att hålla den drömmen levande. Vi bygger inte bara framgång och stolthet. Vi bygger också oss själva. Som kollegor. Som människor. Som visionärer. Och vi får ständigt bevis på hur viktigt det är att hålla våra drömmar levande.