MARS
9
Add to calendar
2017-03-09 15:00

Snabbare digital omvandling - en förutsättning för dagens tillverkningsföretag

Det enda sättet att vara med och tävla på morgondagens marknad är genom att skapa uthålliga förändringar av affärsmodellerna. Vad innebär det för er?
Välkommen till en eftermiddag med CGI. Vi kommer att prata om utmaningar och trender inom tillverkningsindustrin och vilka krav som kommer det att ställas på framtidens organisationer i form av ledarskap, förändringsledning, innovation och teknik. Du får också höra oss berätta hur tillverkningsindustrin kan bli smartare, skapa ökad förutsägbarhet och effektivitet.
 

Conny Svensson, Head of Digital Transformation CGI Sverige

Våra talare under eftermiddagen är:

Conny Svensson
Se bortom hypen av Digital Transformation, varför är detta viktigt för mig?

Conny är en innovativ drivkraft inom flera områden med specifikt fokus på mobilitet och användaren. Han använder sin kompetens inom teknik blandat med affär och verksamhetskunskap för att hjälpa kunderna att hitta nya möjligheter på resan med digital transformation.

Samuel Auvray
Digitala trender och utmaningar inom verksamhetsindustrin – vad säger CGIs kunder?

Samuel är CGIs manufacturing lead på Nordennivå. Han har mångåriga erfarenhet och kunskap om industrisektorn i kombination med djup kompetens inom bland annat Technology enabled Transformation, Mobility och Internet of Things (IoT).

Leif Olsson 
Industri 4.0 i praktiken
Leif Olsson är en av CGIs mest erfarna industrikonsulter, med över 25 år erfarenhet av affärsutveckling, strategi och arkitektur inom IT och automation för både verkstad och processindustri. Med erfarenhet från en mängd olika Industriella IT-införanden och ännu fler plattformar uppstod möjligheten att från grunden bygga upp en industrianläggning på uppdrag av tyskägda Bosch Rexroth. Ett första införande där teknik och arbetssätt i anläggningen till stor del bygger på standarden för Industri 4.0.

Joakim Åström
Hur kan tillverkningsindustrin bli smartare med AI?


Joakim Åström är en av CGIs områdesexperter gällande Digital Transformation. Joakim leder också CGIs kompetensnod gällande Artificiell Intelligens i Sverige.

Föredragen pågår fram till ca 18.00 och därefter bjuds det till mingel med enklare förtäring.

Varmt välkomna!

Vid frågor kontakta Sofia Lindholm på
026-665 937  eller sofia.lindholm@cgi.com

 

Datum

9:e Mars

Plats

Clarion Hotel Winn
Citykonferensen
 

Tid

15.00-19.00